Drage kolege i prijatelji,
Nakon tri godine od prethodne konferencije, u junu, ove, 2018. godine, organizujemo  ponovno okupljanje naučnika, stručnjaka i poslovnih ljudi iz sveta ribarstva, akvakulture i hidrobiologije, kako bismo saopštili rezultate svojih istraživanja, razmenili informacije i iskustva, uspostavili novu i unapredili postojeću saradnju i prijateljstvo. VIII Međunarodna konferencija « WATER & FISH », će se kao i prethodnе odvijati na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, fakultetu koji sledeće godine slavi 100 godina svog postojanja i rada. 

 

Grad Beograd, glavni grad Srbije, države koju je Si-En-En (CNN) proglasila među najpoželjnijim turističkim destinacijama koju treba posetiti 2018. godine, je i najlepši i najprivlačniji za posete, upravo u ovom periodu godine. Teme  konferencije, kao što im sam naziv kaže su fokusirane na vodu, kao stanište organizama, kao i na vodene organizme, a pre svega ribe.  Posebna pažnja biće posvećena biosigurnosti vodenih organizama, ali i svim drugim temama  koje kao aktuelne predložite kroz svojе radovе.  

 

Kao i na prethodnim konferencijama, među predavačima će se naći najpoznatija imena iz sveta nauke, predstavnici velikog broja zemalja, udruženja, institucija i projekata.  Održavanje konferencije su podržali  Evropsko društvo za akvakulturu - EAS i Panhelensko društvo tehnolola ihtiologa - PASTI. Ove godine  koorganizator konferencije je Međunarodni veterinarski konzorcijum za biosigurnost akvatičnih organizama – IAVBC, Ludvig-Maksimilijan Univerzitet u Minhenu, Nemačka.

 

 

 

 

 


Vreme i mesto održavanja:
Od 13. do 15. juna 2018. godine, Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu

 

Organizator:

Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu i Međunarodni veterinarski konzorcijum  za biosigurnost akvatičnih organizama, Ludvig Maksimilijan Univerzitetа u Minhenu, Nemačka

 

Naučni i stručni radovi:
Pored radova po pozivu koje će prezentovati domaći i stručnjaci iz više zemalja sveta, svoje radove mogu prijaviti svi zainteresovani.

 

Službeni jezici skupa:
Engleski i srpski. Simultani prevod usmene prezentacije radova biće obezbeđen.

 

Prezentacija radova:
Usmene prezentacije i posteri, a prema želji izlagača. Konačnu odluku o načinu izlaganja donosi Naučni odbor.


 

 

28. Maj 2018

Od danas možete naći drugo obaveštenje sa svim informacijama relevantnim za konferenciju Water&Fish. Možete ga preuzeti ovde.

 

19. Januar 2018

Prvo obaveštenje VIII međunarodne konferencije Water & Fish 2018 se od danas može preuzeti u elektronskoj formi. Možete ga naći u odeljku koji se nalazi ispod vesti ili ga preuzeti ovde.

 

Važni datumi:

1. maj  2018. - rok za dostavu radova

 


Prvo obaveštenje

 

Drugo obaveštenje

Zbornik radova

Ovde možete preuzeti zbornike radova sa prethodnih konferencija:

 

Zbornik 2011 Water & Fish 2018 (6.1 MB)

 

Zbornik 2011 Water & Fish 2015 (11.3 MB)

 

Zbornik 2011 Water & Fish 2013 (4.6 MB)

 

Zbornik 2011 Akvakultura i ribarstvo 2011 (6.8 MB)

 

Zbornik 2009 Akvakultura i ribarstvo 2009 (4.3 MB)

 

Copyright © www.agrif.bg.ac.rs. All rights reserved
Prvo obavestenje Water & Fish Akvakultura i ribarstvo 2011 Akvakultura i ribarstvo 2009